Starity

Szorcsik H. Viktória terhes

2011. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban Bencsik Beája 19 éves korára anya lehet. A színésznő és párja, András első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Szorcsik H. Viktória terhes

Még nincs húsz éves, de hamarosan teljesül Szorcsik H. Viki legnagyobb álma. Ha minden jól megy, hónapokon belül anyai teendői lesznek. Alig fél éve ismerkedtek meg huszonhat éves párjával, Andrással, de máris jön a baba. Látszólag mindketten boldogok, és örülnek Viki állapotának.

Bár mostanában eltűnt a nyilvánosság elől, de nem a terhessége miatt. A forgatási szünet alatt kocsmát vezetnek párjával egy csongrádi üdülő területén. A Bors információit egy közeli barátjuk is megerősítette.

„Viki már a cigarettáról is leszokott a baba miatt. Nagyon boldognak tűnnek, igazán kedves lány” – nyilatkozta egy bennfentes.

A TV2 sztárja többször is elmondta, hogy jobban kijön a férfiakkal. Vikit anyukája nevelte fel, mivel arab származású édesapja egy éves korában eltűnt, és azóta se bukkant fel. A színésznő már többször hangoztatta, fiatal kora ellenére érettnek érzi magát az anyasághoz, és ha megtalálja az igazit, biztosan szülne neki gyereket, és feleségül is menne szerelméhez.

A Bors Napilap szerkesztői felhívták a színésznőt, aki így nyilatkozott az esetről: „Valóban vidéken vagyunk, András egy üzlettársával itt üzemeltet egy vendéglátóipari egységet, és rövidesen egy szórakozóhelyet is szeretnének nyitni. Igen, igaz a hír. Nem tagadhatom. A negyedik hónapban járunk, egyelőre nem tudjuk, kisfiú, vagy kislány, de nagyon boldogok vagyunk.

Arról még nincs hír, hogy a terhesség hogyan hat majd Viki karrierjére. Lehetséges, hogy a sorozat szerkesztőinek újra kell írni a történetet, és Csillagkútra kisbaba érkezik. Bár ezek még feltételezések, az biztos, hogy Viktória el fog tűnni egy időre a képernyőről, hogy családjára koncentrálhasson.

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás még nem nyilatkozott az ügyről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek