Starity

Nyalj bele Justin Bieberbe!

2011. augusztus 11. 16:04   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a nemrég kiadott Someday nevű parfümje után most egy fagylaltkreációval is előrukkolt.

hirdetés
Nyalj bele Justin Bieberbe!

Justin Bieber parfümje, a Someday felülmúlta az eladási várakozásokat. Ezek után nem sokkal egy brit cukrász a parfüm nevével elkeresztelt fagylaltot kezdett árusítani, aki szerint az édességet a parfüm illata ihlette.

A nyári finomságnak erdeigyümölcs-mix és vaníliafagyi az alapja, melyet körtével és levendulás cukorsziruppal bolodítottak meg. Az egészet ehető csillámpor koronázza meg az összhatás kedvéért.

A fagyit Bieber Bocker Glory néven (amelynek magyar megfelelője az mtv.co.hu szabad fordítása szerint Édibédi Bieber Bomba lehetne) árusítják a londoni Harrods áruházban. És hogy ennek mégis mennyi az ára? Egy adag Bieber-kehely 6500 forintnak megfelelő fontba kerül, amennyiért – valljuk be – senki nem venne fagylaltot, de a jó oldala az egésznek, hogy a teljes összeg jótékonyságra lesz fordítva.

Azt ugyan nem tudni, mennyi kelt el eddig belőle, de az angolok szerint ez is annyira kelendő lesz, mint bármi más, aminek köze van a tinisztárhoz.


Justin Bieber fagyija, a Bieber Bocker Glory (Fotó: Harrods)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek