Starity

Odaát: várható a nyolcadik évad is

2011. augusztus 10. 22:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Pedowitz a Teen Choice Awardson jelentette be, hogy szeretné, ha a sorozat forgatása nem érne véget, és egy további évaddal bővülne.

hirdetés
Odaát: várható a nyolcadik évad is

A minap Mark Pedowitz, a CW csatorna új főnöke tett egy biztató kijelentést, miszerint szeretné, ha az Odaát nem fejeződne be a hetedik évaddal. Az utóbbi időben egyre több és több pletyka keringett arról, hogy a sorozat véget ér. Pedowitz válasza mindössze annyi volt, hogy még nem hozták meg a döntést a műsor folytatásával kapcsolatban, így kérdéses, hogy lezárul-e a hetedik évaddal.

„Még semmi sincs eldöntve abban a tekintetben, hogy ez valóban a sorozat utolsó évadja lesz-e. – nyilatkozta Mark az Entertainment Weeklynek. – Majd meglátjuk, hogyan alakul a hetedik évad nézettsége és értékelése; reméljük, semmi gond nem lesz, és folytatódni fog a sorozat.”

A hatodik évad megdöbbentő fináléja után a széria szeptember 23-án tér vissza újra a képernyőkre, ahol újabb rejtélyekre és igazságokra tehetnek majd szert a nézők. Reméljük, a hír igaznak bizonyul, és a sorozat bővülni fog egy további évaddal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek