Starity

Lola szeret tárogatni

2011. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja a Broadway Fitness edzőteremben faggatta az énekesnőt arról, hogy mit szeretne megváltoztatni magán.

hirdetés
Lola szeret tárogatni

A nemrég új dallal jelentkező Lola legfőképpen a mozgás miatt jár edzeni: „Én inkább azért kezdtem el ezt az egészet, hogy mozogjak, nem az volt a cél, hogy kigyúrjam magam. Én amit szeretek, az inkább a kardio. Ha lejövök, például múltkor futottam, tapostam, bicajoztam” – árulta el az énekesnő.

Az edzés a fiatal énekesnőnek nemcsak az alakformálás és a mozgás miatt élvezetes, hanem mert így a színpadon is jobban bírja a tempót: „Sokkal jobban bírom azt az adott fél órát, mert legalább van tüdőm. Most itt, hogy gyúrunk, vagy lábra, vagy ilyesmi, az már csak a vége, úgyhogy igazából csak a kardio miatt járok, nem azért, mert gyúrni szeretnék nagyon.”

Lola párja, Baronits Gábor jobban fél az énekesnő hisztijeitől, mint izmos lábától. Ennek ellenére Lola elmondta, hogy Gábor már megtanulta kezelni a helyzetet. „Nem gondolnám, hogy pont a lábaimtól félne a Gábor. A hisztijeim, amitől teljesen kiborul, de olyan, mintha azt is megtanulta volna kezelni” – mondta Lola a Tabu Tv riporterének. Az énekesnő azt is elárulta, hogy izmos lábakat szeretne, ugyanis a színpadra mindig magas sarkúban és miniruhába lép.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek