Starity

Anil Kapoor is dicséri Freida Pintót

2011. augusztus 11. 07:07   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anil Kapoor, India egyik leghíresebb színésze a 2008-as Gettómilliomos óta ismeri Freida Pintót, és figyeli a színésznő karrierjét. Most, látván a Rise of the Planet of the Apes nagy sikerét, ő is megszólalt Freidával kapcsolatban.

hirdetés
Anil Kapoor is dicséri Freida Pintót

Freida Pinto mára büszkén kiejelentheti, hogy Hollywood befogadta, és Bollywoodot is megjárta. Legelső szerepe a többszörös Oscar-díjas, nagy sikerű Gettómilliomosban volt, ahol párja, Dev Patel mellett a híres indiai színésszel, Anil Kapoorral játszott együtt. Bár közös jelenetük nem nagyon volt, Freida és Anil a forgatás óta még mindig nagyon jó barátok.

Freida 2010-ben főszerepet kapott a Miralban, legújabb filmjét pedig, a Rise of the Planet of the Apes-et (A majmok bolygója – Lázadás) most hétvégén mutatták be Hollywoodban – ahol elképesztő sikereket aratott. Természetesen Anil sem hagyhatta szó nélkül, aki még a premier előtt megnézhette a filmet.

„Nagyon boldog vagyok, ahogy látom Freida karrierjét állomásról állomásra épülni. Már dolgozott Hollywood legjobb rendezőivel, igazán nagy kihívást jelentő szerepekben mutathatta meg a tudását, tehetségét. Könnyedén, elegánsan szerez jó pontokat Hollywoodban. Például legújabb filmjét, a Rise of the Planet of the Apes-et hatalmas várakozás kísérte! Én minden jót kívánok neki!” – nyilatkozta az 51 éves színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek