Starity

Stone és Wilde lettek a Revlon arcai

2011. augusztus 11. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű cég ezúttal Olivia Wilde-ot és Emma Stone-t választotta új nagyköveteknek, akik promótálni fogják az új termékeket.

hirdetés
Stone és Wilde lettek a Revlon arcai

Emma Stone és Olivia Wilde lettek a Revlon új arcai – erősítette meg Gucci Westman, a cég egyik szóvivője. A színésznők egy új termékcsalád nagykövetei lettek, melyek promótálása a következő évben kezdődik.

Alan Ennis, a cég elnöke elmondta, azért választotta őket, mert mindenképpen megnyerő, magabiztos és merész nőket szeretett volna az új termékek arcainak.

„Mindkét színésznőben megvan az erő, a szépség és a nőiesség. Emma klasszikusan gyönyörű, Oliviának pedig a legcsodásabb szemei vannak, mellesleg intelligens is. Alig várom, hogy lássam a kész reklámokat” – nyilatkozta Westman a Women's Wear Dailynek.

Emma és Olivia olyan sztárok nyomdokaiba lépnek, mint Jessica Alba, Eva Mendes vagy Jessica Biel. A Revlon új arcai 2012 januárjától lesznek láthatóak a tévéképernyőkön, valamint digitális és nyomtatott formában egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek