Starity

Jennifer Lopez és Marc Anthony újra együtt

2011. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majd egy hónappal a szakítás bejelentése után a TMZ olyan fotókat tett közzé, amelyen újra együtt látható Jennifer Lopez és Marc Anthony.

hirdetés
Jennifer Lopez és Marc Anthony újra együtt

A TMZ hírportál két fotót hozott nyilvánosságra, amelyen a válófélben lévő sztárpár látható egymás társaságában. A felvétel állítólag a tegnapi nap folyamán készült, a helyszín pedig egy exkluzív üdülőhely: Sagg Main Beach, Southampton.

Az első felvételen egy nyitott, piros mustang kabrióban autókáznak, JLo és Marc a hátsó ülésen mosolyogva integetnek a paparazzóknak. A második felvétel a parton sétálva mutatja őket két meg nem nevezett kísérő társaságában.

Mielőtt azonban valaki vérmes reményeket kezdene táplálni a kibékülésükkel kapcsolatban, el kell mondani, hogy ezt szóvivőjükön keresztül mindketten cáfolták. A hivatalos verzió szerint Marc csak meglátogatta a gyerekeket és Jennifert.

A képeknek azt kellene bizonyítani, hogy milyen jóban is vannak egymással, de azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy Marc Anthony a válás bejelentése, július 15-e óta nem láthatta az ikreket, akiket Jennifer Miamiba vitt magával filmjének forgatására. JLo az első időszakban állítólag még a telefont sem volt hajlandó felvenni, ha Marc hívta, és a kiszivárgott hírek szerint az a kijelentés, miszerint a válással kapcsolatos minden kérdésben baráti megegyezésre jutottak, csak porhintés. A háttérben valójában ádáz harc folyik a gyerekek elhelyezése és a vagyon felosztása kérdésében.


Fotók: TMZ.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek