Starity

Ellopták Amy Winehouse kiadatlan dalait

2011. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Személyes tárgyak, még kiadatlan zenék, dalszövegek, levelek tűntek el az souldíva Camden téri lakásából – állítja Mitch Winehouse, Amy apja.

hirdetés
Ellopták Amy Winehouse kiadatlan dalait

A nemrégiben elhunyt énekesnő híre megdöbbentette a világot. Egyes, még meg nem erősített források szerint az ellopott dalszövegek, zenék Amy visszatérő lemezén kaptak volna helyet.

Amy apja szerint az énekesnő halála óta körülbelül 20 ember férhetett hozzá a holmijaihoz, közöttük azonban nemcsak barátok, hozzátartozók vannak, hanem biztonságiak és rendőrök is.

Amy családtagjai közös nyaraláson próbálják kipihenni a tragikus események hatását, majd ha visszatérnek Londonba, akkor tudnak csak intézkedni – derült ki a The Sun cikkéből. Hivatalosan eddig két szövegkönyv eltűnését jelentették a rendőrségnek.

„Mitch Winehouse hajlandó adni egy utolsó esélyt annak, aki ellopta a holmikat. Ha visszateszi hiánytalanul a helyükre őket, akkor nem fog elbánni vele” – mondta a Blikknek nyilatkozó forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek