Starity

A nyolc legförtelmesebb főnök

2011. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Förtelmes főnökök című filmből ihletve a Cinemagia hírportál összegyűjtötte az eddigi legrosszabb főnököket, köztük megtalálható Meryl Streep és Sandra Bullock is.

hirdetés
A nyolc legförtelmesebb főnök

A Cinemagia összegyűjtötte az eddigi legrosszabb főnököket. A listát a nemrég debütált film, a Förtelmes főnökök ihlette meg, melyben három alkalmazott megtervezi főnökeik meggyilkolását.

Meryl Streep / Miranda Priestley (Az ördög Pradát visel)

Az első kibírhatatlan főnököt a 62 éves Meryl Streep keltette életre Miranda Priestley karakterében, Az ördög Pradát visel című filmben, ahol Meryl volt a divatvilág gonosz királynője. Az asszisztenseit mindig úgy választotta ki, hogy pontosan tudják, ő mit is akar. Ez az alakítás Merylnek Oscar-jelölést hozott, valamint a film nagy sikereknek örvendett 2006-ban.

J. K. Simmons / J. Jonah Jameson (Pókember-trilógia)

J. K. Simmons egyik legkedveltebb karaktere nem más, mint J. Jonah Jameson, akit az 56 éves színész a Pókember-trilógiában keltett életre. A színész által megformált főnök azok közé tartozik, akikkel már sokan találkoztak. A legjobb munkát szeretné minél kevesebb pénzért, és arra is hajlandó, hogy megváljon tőled, ha már nem úgy végzed a munkád, ahogyan ő kívánja.

Michael Douglas / Gordon Gekko (Tőzsdecápák)

A harmadik helyet a listán a 67 éves színész, Michael Douglas foglalja el. Az általa megformált karakter, Gordon Gekko bármi áron megszerzi, amit akar. Az alakítás Oscar-jelölést hozott az öreg Douglasnek.

Jack Nicholson / Col. Nathan R. Jessep (Egy becsületbeli ügy)

Jack Nicholson a negyedik helyre jutott az általa megformált karakterrel. Az alakítás Oscar-jelölést hozott Jacknek, aki az 1992-es filmben Tom Cruise-zal és Demi Moore-ral tűnik fel. Karaktere, Nathan R. Jessep nem kegyelmez, ha alkalmazottja hibázik.

Al Pacino / John Milton (Az ördög ügyvédje)

Mindannyian tudjuk, hogy senki sem lenne boldog, ha „az ördög ügyvédje” címet nyerné el. Al Pacino az 1997-es filmben John Miltont alakította, aki maga az ördög volt.

Wallace Shawn / Gilbert Huph (A hihetetlen család)

Wallace 2004-ben egy animációs alkotásban alakított kibírhatatlan főnököt, akinek csak a pénz volt fontos. A Pixar által alkotott A hihetetlen család című filmben a pénzéhes Gilbert fájdalmasan közlekedik néhány falon keresztül.

Sandra Bullock / Margaret Tate (Nászajánlat)

Az egyik legsikeresebb romantikus vígjátékban, a Nászajánlatban a híres Sandra Bullock kapta a főszerepet Margaret Tate szerepében. A kegyelmetlen főnöknek egyszer csak lejár a munkavízuma, és ekkor segítséget kér asszisztensétől, Andrew Paxtontól, akit Ryan Reynolds alakít.

Demi Moore / Meredith Johnson (Zaklatás)

A nyolcadik és egyben utolsó kibírhatatlan főnök nem más, mint Meredith Johnson, akit a szexi Ashton Kutcher neje, Demi Moore formál meg a Zaklatás című filmben Michael Douglas oldalán. A szexre éhes főnök a legrosszabb mind közül, és ezt Demi is bebizonyította, amikor az általa megformált karakter zaklatással vádolta volt szeretőjét és munkatársát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek