Starity

Mel C bírálja Rihannát

2011. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Spice Girl szerint Riri túlfűtött képeivel és videóival akarja eladni zenéjét.

hirdetés
Mel C bírálja Rihannát

A The Mirrornak adott nyilatkozatában Melanie kifejtette véleményét arról, hogy nem tartja normálisnak a jelenlegi felállást a celebgyárban: „Az embereknek van némi felelősségük, a nők a zenében extrémen szexuálisak, pedig rengeteg fiatal rajongójuk van. Ez így helytelen.”

Mondanivalóját aztán egy példával is megpróbálta alátámasztani, ugyanis a barbadosi énekesnőt hozta fel konkrétumként. Szerinte túlfűtött képeivel és videóival akarja eladni zenéjét: Rihannának is van felelőssége, bár a kultúra mindig változik, viszont most már túl sokat is talán. Tartozunk a gyerekeknek azzal, hogy megvédjük őket.”

Melanie kifejezte, hogy talán fiatalságából adódik, hogy szexuális vonzerejét ilyen tudatosan használja az aranytorkú Rihanna, viszont anyai szemszögből talán kicsit visszafogottabbnak kellene lennie.

„Szeretem Rihannát, állati tehetséges művész, nagyszerű dalokkal, jó lemezekkel, jól néz ki, de nem anya. Ha majd egyszer az lesz, meg fogja érteni, mit érzek” – magyarázta az egykori Spice Girl, akinek szeptember 5-én debütál The Sea című albuma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek