Starity

Ashley Tisdale anyukájával jár a forgatásokra

2011. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musicalből ismert Ashley Tisdale legújabb filmje, a Sharpay csillogó kalandja forgatásán több titok is kiderült a szőkeség életéről.

hirdetés
Ashley Tisdale anyukájával jár a forgatásokra

Ashley Tinsdale új filmje, a Sharpay csillogó kalandja forgatásán elárulta, hogy anyukája még most is elkíséri a forgatásokra. Ashley egyszerűen imád az anyukájával lenni; amikor van egy kis szabad ideje a forgatások szünetében, akkor mindig anyukájával lóg. „Nagyon örülök, hogy eljött a forgatás helyszínére, Torontóba, hozzám. Mindig segít, amikor csak tud. Imádom anyut!” – árulta el Ashley.

A 26 éves színésznő ismét Sharpay Evans bőrébe bújva próbálja elnyeri a rajongók figyelmét. Az új filmben Ashley a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán Boi kutyájával közösen előadott produkciója miatt felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt ő gondolta. Az izgalmas kalandok közepette Sharpay találkozik a jóképű Paytonnal, akit az ismert gyerekszínész, Austin Butler játszik. Sharpay csillogó kalandját a Disney csatorna fogja adni szeptember 10-én.

Sharpay szerepe miatt Ashley Tisdale a rajongók kedvenceként megnyerte az MTV Movie Awards díját. Az Emmy-díjas High School Musicalt pedig több mint 290 millió néző látta szerte a világon, a második részre pedig már 300 millióan voltak kíváncsiak.

Ashley elmondása szerint élete nem mindig volt ennyire könnyű. Fiatalabb korában több ruhaüzletben is dolgozott mint eladó. „Nagyon boldog vagyok, hogy nem kell többet ezt csinálnom. Színészkedni sokkal jobb, mint ruhákat hajtogatni!” Ezenfelül azt is elárulta, hogy a középiskolás évek alatt nem tartozott a legnépszerűbb lányok közé, és Sharpay karakterével ellentétben nem szereti a rózsaszín dolgokat. Kiderült az is, hogy jó pár dologban azért hasonlít a filmben játszó szöszire. Mindketten szeretnek énekelni, színészkedni, és igazi dívának tartják magukat, ráadásul mind a ketten bolondulnak a kutyákért. Ashley-nek még a filmbe is sikerült becsempésznie kedvencét, Mauit, aki az egyik kóbor kutyát játssza.

A High School Musicalben iskolást játszó szőkeségről az is kiderült, hogy már ez első iskolai napján elaludt a buszon, és csak többórás keresgélés után találták meg az iskolabusz hátsó ülésén békésen szunyókálva.

A hollywoodi szívtiprók legnagyobb bánatára Ashley szíve már foglalt: barátja Scott Spear, az elismert videoklip-rendező, kapcsolatuk már két éve törtetlen. Ashley azt is elárulta, hogy ha ő rendezne filmet, akkor biztosan a barátját kérné fel rendezőnek: „Hát talán ha én lennék egy film vezető producere, megkérném, hogy legyen ő a rendező! Szerintem vicces lenne parancsolgatni neki.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek