Starity

Kristen Stewart búcsút mondott Bellának

2011. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal híresség kibújt Bella Swan bőréből, és a W magazin címlapján dögös csábítóvá vált.

hirdetés
Kristen Stewart búcsút mondott Bellának

A 21 éves Twilight-sztár a szeptemberi W magazin címlapján kapott helyet. Az átváltozás szembetűnő. Kristen igazi díva ezeken a képeken. A színésznő mesélt a Bellától való elszakadásáról.

„Már felkészültem, hogy elengedjem Bellát. Istenem, de kíváncsi vagyok, hogyan fogom érezni magam. Az utolsó jelenet, amit forgattunk, az esküvő volt. Minden egyes karakter ott volt a forgatáson. A nap végén levert voltam. Soha nem éreztem még úgy, mint abban a pillanatban. Ezek után még szükség volt egy rövid forgatásra, hogy felvegyük a nászutas jelenetet, melyen a Virgin-szigetekre kellett mennünk. Ez után a jelenet után következett az én igazi, végső megjelenésem. Könnyebbnek éreztem magam, mint eddig bármikor az életem során” – nyilatkozta Kristen Stewart a film befejezéséről.

„Szeretem magam mint vámpír. 17 éves voltam, amikor olvastam a Twilightot, és abban az időben tökéletes volt számomra. A forgatókönyv számomra annyiból állt, hogy van egy gyerek, aki azt hiszi, tudja kezelni a dolgokat, de mégsem. Más utat választ. A vámpírok kicsit veszélyesek, és mi, lányok, szeretjük tesztelni magunkat” – fűzte hozzá.

hirdetés

A magazin további hasábjain az olvasók betekintést nyerhetnek Kris korábbi filmjeinek elemzéseibe is – a színésznő szemszögéből. Elmondása szerint nem szereti látni saját magát a televízió képernyőjén, ezért szüleivel gyakorta kikapcsoltatta a készüléket, amikor egy-egy korábbi filmjét vetítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek