Starity

Remake készül a Dirty Dancingből

2011. augusztus 12. 18:06   |   Szerző: CopperBoom

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lisa Swayze áldását adta a filmrendező és egyben koreográfus Kenny Ortegának, aki az 1987-es Dirty Dancing 21. századi verzióját fogja elkészíteni.

hirdetés
Remake készül a Dirty Dancingből

Patrick Swayze alig két éve távozott az élők sorából, ezért sajnos már nem láthatja az egyik leghíresebb művéből készülő feldolgozást.

Ortega, aki a táncos jeleneteket irányította az eredeti filmben, felfedte terveit Lisa Swayze és Jennifer Grey előtt, akik alig várják az új alkotást.

Beszéltem Jenniferrel, és nagyon segítőkész volt, akárcsak Lisa... Nem lehetek elég hálás az önmagukat felülmúló színészekért és minden együttműködő stábtagért az eredeti filmből” – nyilatkozta Kenny Ortega.

A koreográfus már ki is jelölt valakit az egyik főszerepre, mégpedig Melanie Moore személyében, akit a So You Think You Can Dance című műsorból ismerhetünk.

Az UsMagazine.com-nak így nyilatkozott a lányról: Simán kiütném az embereket az utamból, hogy vele dolgozhassak! Egyszerűen annyira sokoldalú és tehetséges!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek