Starity

Heather Lockleart eljegyezték

2011. augusztus 13. 12:12   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Melrose Place Amandája ismét házasodni készül. Az újdonsült férjjelölt pedig nem más, mint egykori partnere, Jack Wagner.

hirdetés
Heather Lockleart eljegyezték

A Melrose Place sorozat főszereplője, Amanda, vagyis Heather Locklear ismét házasodni készül. Melrose Place egy kis apartmanszerű társasház Los Angeles West Hollywood nevű körzetében. Itt élték mindennapjaikat a szappanopera sztárjai, ahol megismerkedett a két színész. A sorozat 1992 és 1999 között ment a televízióban Amerikában.

Kapcsolatuk kezdetben tisztán baráti volt. Locklear első férje Tommy Lee, akitől 7 év után, 1993-ban elvált, s rá egy évre, 1994. december 18-án hozzáment Richie Sambora zenészhez. A házasságuk 2006-ban ért véget. Egyetlen gyermeke a 13 éves Ava-Elizabeth. Ezután Jack Wagnerrel való kapcsolata elmélyült, és szerelemmé változott.

Tegnap azonban hivatalosan a People magazinnak is megerősítették a hírt, miszerint az 50 éves Heather Lockleart eljegyezte párja, Jack Wagner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek