Starity

Eric Saadéról pizzát neveztek el

2011. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb fanatikusok mostantól meg is kóstolhatják Ericet – pizza formájában.

hirdetés
Eric Saadéról pizzát neveztek el

A svéd énekes szülővárosában, Helsingborgban egy pizzériatulajdonos, Nedim Kucukovic pizzát nevezett el a 2011-es Eurovízión Svédországot képviselő énekesről. Az éttermet nemrégiben átvevő férfi úgy gondolta, ha más sztárokról is neveznek el ételeket, akkor a svéd hősről miért ne lehetne? Azt azonban a kérdésre hozzátette, hogy ő maga nem ismeri az énekes munkásságát, ám gyermekei annál jobban.

A Pizzeria Hasslarpban tehát a betérő Saade-fanok megrendelhetik a kedvencük nevével ellátott csemegét, ám a tulaj nem véglegesítette az étlapra a különlegességet. Alapanyagait – a sertéshúst, szalámit, hagymafajtát és a Bearnaise mártást – Eric válogatta össze.

A kulináris hírek mellett még egy infó napvilágot látott az elmúlt napokban – mégpedig az év végén megjelenő Saade Vol. 2 album borítója. A pontos megjelenési dátumot hivatalosan ugyan még nem tették közzé (az viszont biztos, hogy novemberben adják ki), de többen a hónap végére, körülbelül huszadika tájékára teszik a várható dátumot, mert akkor a statisztikák szerint is jobbak a lemezeladási mutatók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek