Starity

Janicsák Veca leforgatta élete első klipjeit

2011. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az időjárás is közbeszólt, Janicsák Vecának sikerült alig pár nap leforgása alatt felvenni két videoklipet is, a Labirintust és a Kék angyalt.

hirdetés
Janicsák Veca leforgatta élete első klipjeit

Janicsák Vecáék hétfőn kezdték el forgatni a Labirintus és a Kék angyal című számok videoklipjét, melyek felvételére több helyszínen került sor.

A forgatást egy székesfehérvári lovardában kezdték, ahol a Kék angyal című dal klipjét vették fel. A munkálatokat háromórás előkészület előzte meg, ami alatt Veca gyönyörű sminket és frizurát kapott, majd kezdődhetett a felvétel.

A videoklipben feltűnik az énekesnő egyik jó barátja, Pusztai Olivér is, aki Veca vőlegényét játssza, és együtt testesítik meg az álompárt. Az időjárás azonban közbeszólt, és az egyik jelenetet félbe is kellett szakítani a feltámadó szél és nagy vihar miatt. Ezalatt az énekesnő bemutatta lovát Olivérnek. A kisfilm több helyszínen játszódik, többek között búzamezőn, tóparton, vagy éppen egy farönkön.

Vecáék a Labirintus című szám klipváltozatát is felvették, ezt azonban már stúdióban. Érdekesség, hogy ugyanabban a stúdióban forgattak, amelyben Vastag Tamás 3×3 című számát vették fel.

A kész klipeket körülbelül egy hónap múlva láthatja a közönség. Bánhalmi Norbertnek köszönhetően azonban a rajongók Veca hivatalos Facebook-oldalán keresztül már a felvétel napján megtekinthették a forgatáson elkapott legszebb pillanatokat. Nem szabad megfeledkezni azonban Wagner Emilről és Hodászi Káciról sem, akik Vecával együtt szerepelnek a klipben: ők hárman alkotják ezt a fantasztikus triót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek