Starity

Ashley Tisdale nyakig ül a munkában

2011. augusztus 14. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale mostanában rengeteget dolgozik, hiszen nemrég volt a Phineas és Ferb premierje, de hamarosan új projektbe vág.

hirdetés
Ashley Tisdale nyakig ül a munkában
Fotó: Marvin Scott Jarrett/Nylon

Ashley Tisdale, a Hellcats sztárja a napokban interjút adott a JustJaredJr-nak, akik jövőbeli terveiről kérdezték.

„Csak a filmekre koncentráltam. Nagyon élveztem a Hellcats készítését, és nagyszerű volt, hogy ilyen sokáig csináltuk, de most készen állok továbblépni, és romantikus vígjátékokra koncentrálni” – mesélte Ash.

Továbbá azt is elmondta, számára nehéz sorozatot forgatni, ezért mostanában nem láthatjuk majd főszereplőként egy szériában sem: „Nagyon nehéz sorozatot forgatni, rengeteg munkával jár, és sokkal tovább tart, mint egy filmforgatás. Szerettem forgatni a Hellcatset, de nem valószínű, hogy újból belekezdenék egy ilyenbe.”

Természetesen Ashley nem áll meg, hiszen nemrég jelent meg újabb filmje, a Phineas and Ferb: Across The 2nd Dimension, melyben a két fiú nővérének, Candace-nek kölcsönzi hangját. A filmben Phineas és Ferb rájönnek, hogy kis kedvencük, Perry titkosügynök, ám ez nem hasonlítható ahhoz, ami ezek után történik velük. Elutaznak egy második dimenzióba, ahol Perry rájön, hogy Dr. Doofenshmirtz valóban gonosz és sikeres. Ugyan a filmben Tisdale kisasszony „csak” szinkronizál, mégis sokak szerint nagyobb sikert hozhat a számára.

Ezek után jöhetnek csak a tervezgetések: a pletykák szerint legújabb produkciója egy karácsonyi film lesz, mely a Holly, Jingles and Clyde címet kapta. A történetben két manó, Jingles és Clyde összeáll a Télapó lányával, Hollyval, hogy segítsenek a Michigan családnak, hogy ne veszítsék el karácsonyfafarmjukat. Ashley Elizabethet játssza majd, a film pedig 2012-ben jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek