Starity

Görög Zita fotózást ajánlott Győzike lányának

2011. augusztus 14. 17:05   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 kilótól mindösszesen négy hónap alatt megszabaduló Gáspár Evelin szépségét a nem kis modellmúlttal rendelkező Görög Zita is felfedezte.

hirdetés
Görög Zita fotózást ajánlott Győzike lányának

„Evelin képeit elnézve egy igazi nőt látok” – vallotta a csinos Görög Zita a zebramániás showman lányáról. Zita szerint mára Evelinből nagyon fotogén, szép arcú, arányos testalkatú hölgy lett, akin ugyan még van némi felesleg, de a színésznő mostanában nőiesebb testalkatú hölgyeket keresett a betegesen sovány modellek helyett.

Evelinre így tesztfotózás vár, ahol kiderül, mennyire született erre a pályára. A fiatal lány azonban rendelkezik némi tapasztalattal, hiszen néhány esztendeje az egyedi külsővel rendelkező Cinthya Dictator készített róla vad, ám mégis csajos fotókat.

Természetesen a salgótarjáni kis hölgy hatalmas megtiszteltetésként tekint az ajánlatra: „Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy észrevett engem egy ilyen híres modell, mint Görög Zita.”

Evelin példát szeretne mutatni. Azt szeretné, ha akaraterejéből mások is erőt merítenének, s így fogyásra tudná buzdítani őket.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek