Starity

Schwarzenegger fia betör a divatszakmába

2011. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: MarlaSinger

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem könnyű a világsztárok csemetéinek, hiszen úton-útfélén a híres papához vagy mamához hasonlítják őket, így sokkal nehezebb dolguk van a felnőtté válás során átlagos kortársaiknál.

hirdetés
Schwarzenegger fia betör a divatszakmába

Nem csoda, hogy számos híresség gyermeke az önmegvalósítás útjára lép, és többé-kevésbé saját erőből próbálja bebizonyítani, hogy ő is megállja a helyét a szórakoztatóiparban.

A legújabb ifjú titán nem más, mint az akciófilmek egykori koronázatlan királya, az utóbbi évtizedben politikusi pályán sikert sikerre halmozó Arnold Schwarzenegger legidősebb fia, Patrick. A tizenhét éves tinédzsert választotta ugyanis kampányarcának – és testének – az amerikai Hudson Jeans nevű farmercég.

Óriásplaktájai révén, melyek Hollywood leghíresebb sugárútja, a Sunset Boulvard mentén pompáznak, már komoly rajongótáborra tett szert a lányok körében, és a divatszakma bennfentesei szerint ez még csak a kezdet. Arcvonásai és arányos testalkata – melyet azonban édesapjával ellentétben nem testépítéssel tart formában, hanem a jóval szelídebb jóga és futás híve – ideális belépő lehet számára a divat csillogó világába.

A Hudson Jeans női arca sem a teljes névtelenségből érkezett, a hölgy ugyanis nem más, mint Mick Jagger és Jerry Hall kisebbik lánya, a tizenkilenc éves Georgia May Jagger, aki világhírű nővéréhez, Elizabethhez hasonló karriert szeretne befutni. Nos, erre minden esélye megvan, hiszen számos nagy tekintélyű divatszakértő szerint a jövő kifutóinak és címlapjainak legnagyobb sztárjai Georgia és Patrick lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek