Starity

Tragédia a Sugarland koncertjén

2011. augusztus 15. 07:07   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sugarland indianapolisi fellépése alatt az időjárás miatt összedőlt a színpad, ennek következményeként néhány rajongó életét vesztette, többen pedig kisebb sérülésekkel megúszták a történteket.

hirdetés
Tragédia a Sugarland koncertjén

Öt ember vesztette életét és további negyven fő sérült meg a Sugarland legutóbbi, Indianapolisban megrendezett koncertjén, miután az erős szél miatt összeomlott a színpad. Ezt a helyi tisztviselők is megerősítették.

A Sugarland két tagja – akiknek szerencsére nem esett bajuk –, Jennifer Nettles és Kristian Bush a zenekar hivatalos Twitter-oldalán fejezte ki részvétét a tragédiával kapcsolatban: „Imádkozunk a rajongóinkért, és minden indianapolisi emberért. Reméljük, hogy más is csatlakozik hozzánk, szükségük van a támogatásra.”

A countryzenekar előtt Sara Bareilles lépett fel, az ő előadása alatt még minden rendben volt. Az énekesnő is kifejezte részvétét: „Meg sem tudok szólalni, annyira gyámoltalannak érzem magam. Nagyon sajnálom azokat, akik életüket vesztették.”


A tragédia helyszíne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek