Starity

Másodpercek alatt eladták a Beyoncé-jegyeket

2011. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé Knowles New York-i koncertjére minden jegy elkelt, mindösszesen 22 másodperc alatt.

hirdetés
Másodpercek alatt eladták a Beyoncé-jegyeket

A már említett, rekordot döntő koncertet tegnap rendezték, viszont a formás domborulatokkal büszkélkedő Beyoncé augusztus 16-án, 18-án és 19-én is fellép, s ezekre a fellépésekre is gyorsan elfogytak a belépők.

B nem csak a zenében ilyen sikeres, hiszen Clint Eastwood filmjében (Star Is Born) fog alakítani egy feltörekvő énekesnőt. Beyoncé a Good Morning America című műsorban jelentette be, hogy megkapta az igencsak testhezálló szerepet ,s rendkívül vidáman és lelkesen beszélt a hatalmas ajánlatról: „El tudjátok hinni? Clint Eastwood? Még mindig nem hiszem el! Amikor először találkoztunk, csak ámultam. Nagyon megtisztelő, hogy hisz bennem. Már alig várom, hogy elkezdjük a munkát. Hogy én lehetek a nemzedékem kiválasztottja, plusz, hogy engem választott, egy afroamerikai nőt... hát, ez hihetetlen!”

Az eredeti film 1937-ben készült, és kétszer dolgozták fel: 1954-ben és 1976-ban. Beyoncé elődjei Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand voltak az előző adaptációkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film gyors jegy elkelt 22
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek