Starity

Visszaéltek Liptai Claudia képeivel

2011. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 műsorvezetőjének képeivel a világhálón éltek vissza, ugyanis feltöltötték aktfotóit az egyik közösségi portálra.

hirdetés
Visszaéltek Liptai Claudia képeivel

A Jóban Rosszban doktornőjeként augusztus 22-étől ismét a képernyőn látható színésznőt, Liptai Claudiát hideg zuhanyként érte, amikor megtudta, visszaéltek képeivel. Kérdés azonban, hogy kiderülhet-e valaha is, ki áll a bűncselekmény hátterében.

„Valaki folyamatosan visszaél Liptai Claudia nevével a neten. Olyan szinten űzi a dolgokat, hogy rendszeresen válaszolgat is a nevében. A fotókat azonnal letiltattuk. Minden jogi lépést megtettünk, hogy megtaláljuk a felelősöket, és megakadályozzuk a további jogsértést”számolt be a Blikknek az ügyről Claudia ügyvédje, aki nem szeretne alaptalanul vádaskodni.

Liptai letiltatta az oldalt, és feljelentést tett, azonban jelenleg nem szeretne nyilatkozni az ügyről, ahogy arról sem szeretett volna beszélni, hogy igazak-e a híresztelések, miszerint esélyes a Megasztár következő szériájának műsorvezetői posztjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek