Starity

Tika Sumpter és Jason Derülo együtt?

2011. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tika Sumpter és Jason Derülo összejöttek? Az elmúlt pár napban ezek a kérdések foglalkoztatták az újságírókat. Szerintük egyetlen bökkenője az lehet Tika és Jason kapcsolatának, hogy túl nagy a korkülönbség, hiszen a lány 28, míg Jason csak 21 éves.

hirdetés
Tika Sumpter és Jason Derülo együtt?

Nagyon úgy tűnik, hogy Jason és Tika egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Már akkor elindultak a találgatások, hogy együtt vannak-e, amikor Jason felkérte a Gossip Girl első fekete lányát, hogy szerepeljen az It Girl című klipjében. Miss Sumpter szívesen elvállalta a felkérést.

Augusztus 7-én pedig együtt jelentek meg a Teen Choice Awards kék szőnyegén, ami még jobban beindította az emberek fantáziáját.

A TCA utáni pár napot New Yorkban töltötték, hogy kipihenjék a fáradalmakat – kettesben. A hétvégére elutaztak Los Angelesbe, ahol ettek egy kis fagyit, majd Jason házához tartottak.

Persze ezek lehetnek csak találgatások vagy remények, de az biztos, hogy Tika Sumpter és Jason Derülo nagyon jól kijönnek egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek