Starity

Miranda Cosgrove életét megmentették

2011. augusztus 15. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Cosgrove-ot tolókocsiban és kötéssel a lábán kapták lencsevégre. A 18 éves színésznő múlt héten szenvedett buszbalesetet.

hirdetés
Miranda Cosgrove életét megmentették

Az iCarly sztárja múlt héten szenvedett buszbalesetet. A színésznő lába most gipszben van, ugyanis eltörött a bokája a szerencsétlenség közben.

Mirandát a Los Angeles-i reptéren, tolókocsiban kapták tegnap lencsevégre. Egy TMZ-hez közeli forrás elmondta, Miranda hálás a buszsofőrnek, aki véleménye szerint megmentette az életét, amiért a lehető legjobban cselekedett az ütközés közben.

A turnébusz a kansasi úton haladt hajnalban, amikor a sofőr észrevette, hogy egy feldőlt kamion hever az út szélén, amely szinte az egész sávot elfoglalta. Ekkor a vezető lefékezett, így csak félig ment neki a földön fekvő járműnek.

Az ismeretlen bennfentes azt is elárulta, hogy a fiatal sztár szerencsésnek érzi magát, amiért életben maradt, attól függetlenül, hogy rettentesen fáj a bokája, illetve az édesanyja is megsérült.

A színésznő minden programját lemondta, így a turnéja sem fog folytatódni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek