Starity

Bulizz a 90-es évek nagy csapataival Füreden!

2011. augusztus 15. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bulizz a 90-es évek legendás magyar együtteseivel a balatonfüredi Kisfaludy strandon! A 90-es évek legjobb csapatai, egy helyen, kizárólag egy este erejéig 2011. augusztus 19-én, Balatonfüreden lépnek fel.

hirdetés
Bulizz a 90-es évek nagy csapataival Füreden!

Az idei nyár a modern zenei fesztiváloktól volt hangos, pedig az igazán ismert dalok még a jó öreg 90-es évekből valók. Egy kis memóriafrissítésként a RetroStars elhozta a 90-es évek életérzését egy estére a balatonfüredi Kisfaludy Strandra. Egy önfeledt este erejéig bulizhat a közönség a V-tech, az Ámokfutók, Sub Bass Monster, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az UFO, az Animal Cannibals, a Splash és DJ Dominique legismertebb számaira.

A megaparti szervezői gondoltak egy nagyot, és visszahoztak egy korszakot, egy életérzést és megannyi emléket, amiket ezek az előadók szereztek a 90-es években. Az Álomhajó című daltól kezdve a Ha lemegy a napon át a Tedd fel a kezed című slágerek, ha megszólalnak egy buliban, ott biztos megmozdul a tömeg, és egy emberként kezd énekelni. A szervezők hisznek abban, hogy egy nagy bulira el tudnak csábítani rengeteg embert az ország minden pontjáról, aki akkor élte a tinédzserkorát, és akik most lehetőséget kapnak rá, hogy újra átéljék azt.

Jegyek kaphatóak a Playersroom és Sportfactory üzletekben, valamint a ticket express jegyirodákban és a balatoni Tourinform irodákban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek