Starity

Érkezik az új Coldplay-lemez

2011. augusztus 15. 22:10   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell már sokat várniuk a rajongóknak: a Coldplay nevű formáció új albuma Mylo Xyloto címmel október 24-én kerül a boltokba. Mindezt a banda hivatalos weboldala jelentette be a minap.

hirdetés
Érkezik az új Coldplay-lemez

A Coldplay napjaink egyik legnépszerűbb alternatívrock-együttese. Az eddig megjelent albumaik hatalmas sikereket értek el, az eladási listákon pedig remekül szerepeltek. Legutóbbi lemezüket, a Viva la Vida or Death and All His Friendst 2008 nyarán adták ki, és 9 millió példány kelt el belőle világszerte.

A banda, mely egyébként 1996-ban alakult, ősszel már ötödik stúdióalbumát jelenteti meg. A fiúk még 2008 végén kezdtek el dolgozni az új anyagon, a munkálatok pedig az idei évig húzodtak el.

A Mylo Xyloto címre keresztelt lemezt többek között a 70-es évekbeli amerikai graffitik és a Drót (The Wire) című sorozat ihlette. A Coldplay újra együtt dolgozott Markus Dravsszel és Brian Enóval, akik már az együttes előző albumán is segédkeztek.

Az album első kislemeze, az Every Teardrop Is a Waterfall június elején jelent meg, és hamar a nagyközönség kedvencévé vált. Az együttes következő dala, a Paradise szeptember 12-én fog debütálni.

Every Teardrop Is a Waterfall már világszerte remekül szerepel a slágerlistákon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek