Starity

Orosz Barbara a TV2-nél?

2011. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudia nagy ellenfelet kapott a sorstól Orosz Barbara személyében. Úgy hírlik, ő lesz az ÖsszeEsküvők műsorvezetőnője.

hirdetés
Orosz Barbara a TV2-nél?

A korábban a Cool TV műsorvezetőjeként dolgozó Orosz Barbara a közeljövőben talán a TV2 műsorait vezetheti.

Már keringenek a hírek, melyek szerint az ÖsszeEsküvők című valóságshow-t – melyben a fiúk édesanyjuk segítségével próbálják megtalálni a megfelelő menyasszonyt – Orosz Barbi fogja vezetni, hiszen a csatorna vezetősége őt tartja a leginkább alkalmasnak erre a szerepre. A műsor férfi házigazdája Rákóczi Ferenc lesz. Barbi élvezi a lehetőségeket, viszont tudatában van a buktatóknak is.

„Bevallom, mindig is munkamániás voltam, és a végletekig maximalista. Nagy megtiszteltetés, és elismerésként élem meg, amikor Liptai Claudiához hasonlítanak, hiszen ő vérprofi a szakmában. Ám az igazság az, hogy nagyon is különböző egyéniségek vagyunk. Clau szerintem néha túl sokat adott magából, a privát életéből, ezzel ellentétben én soha nem szerettem kitárulkozni, és továbbra is ehhez tartom magam” – nyilatkozta a műsorvezető a Borsnak.

Barbi azt is elmondta, hogy megbízik a csatornában, és a valóságshow-nak kifejezetten örülne, hiszen Rákóczi Feri nagyon szimpatikus neki: „Biztos vagyok benne, hogy a TV2-nél már megvan a koncepció, hogy pontosan mit is akarnak kezdeni velem, és én boldogan állok a felmerülő lehetőségek elé.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

show ősz Cool feri Barbi
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek