Starity

Taylor Swift kínos helyzetbe került

2011. augusztus 16. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift kínos helyzetbe került koncertje közben: fellépőruhája fellibbent, és mindenki számára láthatóvá vált alsóneműje.

hirdetés
Taylor Swift kínos helyzetbe került

Taylor Swift augusztus 13-án St. Louisban adott koncertet, ám annak ellenére, hogy az énekesnő szerencseszáma a 13-as – ez általában koncertjei során is ott virít a kezén –, most mégsem ment minden rendben. Taylor éppen a You Belong with Me című számát adta elő, amikor az egyik színpadon használt szélgép felfújta csinos, kék ruháját. Szerencsére Tay viselt alsóneműt, nem úgy, mint például Britney Spears vagy Lindsay Lohan, akik ennek következtében nemi szervüket is kivillantották.

Swift igazi profi módjára kezelte a helyzetet: zavarát jól leplezve, mosolyogva fogta le a szoknyát, majd folytatta a koncertet, mintha mi sem történt volna. Azonban szerencsétlenségére videó is készült az esetről, így nem bízhat abban, hogy senki sem vette észre az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek