Starity

Hasselhoff együtt szeretne dolgozni Tinie-val

2011. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Baywatch szereplője, David Hasselhoff nagy reményeket fűz ahhoz, hogy egyszer majd készíthessen egy közös dalt a brit fenegyerekkel, Tinie Tempah-val.

hirdetés
Hasselhoff együtt szeretne dolgozni Tinie-val

Ki gondolta volna, hogy a Baywatch és a Knight Rider szupersztárja nagy rajongója az Egyesült Királyság üdvöskéjének, Tinie Tempah-nak. De igaz, Hasselhoff nagy álma, hogy egyszer készíthessen egy közös dalt a rapperrel.

David a Written in the Stars előadójával a Coachella zenei fesztiválon találkozott először, és a színész azonnal eldöntötte, hogy szeretne stúdióba vonulni Tinie Tempah-val.

„Szeretnék egy közös dalt készíteni Tinie-val. Jó lenne, ha lenne benne néhány dance-effektus. Szeretnék belevinni néhány Knight Rider- és Baywatch-témát is. Én énekelnék, és Tinie-nak lenne benne egy hosszú rapszövege, és szerintem így az egész nagyon jó szám lenne” – mondta David.

Jelenleg Tinie a második albumán dolgozik, és télen turnéra is indul az Egyesült Királyságban, de elképzelhető, hogy egyszer majd David Hasselhoff álma valóra válik, és a rapper beleegyezik a közös dal elkészítésébe.

Egy amatőr felvételen itt megtekinthető, miközben Hasselhoff örömmel nézi Tinie-t fellépése közben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek