Starity

Szeméttel dobálták meg Charlie Sheent

2011. augusztus 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész rövid előadást tartott a hétvégén, ám a közönség ezt félbeszakította, ugyanis hulladékkal kezdték megdobálni az egykori sorozatsztárt.

hirdetés
Szeméttel dobálták meg Charlie Sheent

Kifütyülték és megdobálták Charlie Sheent a hétvégi előadása közben. A színész Illinois államban járt, ugyanis egy helyi klubban konferálta fel az előadókat. Amikor a Tech N9ne nevű bandát ismertette, a közönség kifütyülte, majd szeméttel dobálta meg az egykor népszerű színészt.

„A fenébe is! Olyan, mintha ismét Detroitban lennék. Elhúzok a színpadról, mielőtt karóba húznátok!” – mondta Sheen a barátságtalan tömegnek, majd lesétált az öltözőjéhez.

Charlie később jellegzetesen ironikus stílusában kommentálta az eseményt: „Nincs annál nagyobb dicséret, mint amikor szemetet dobnak a művészekre.”

A színész még múlt héten szenvedett ínszalagszakadást, azonban azóta sokkal jobban érzi magát, s a Major League forgatása is folytatódik a héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek