Starity

Bruno Mars a Szezám utca lakói között

2011. augusztus 18. 00:12   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bruno Mars a több évtizede sikerrel futó, gyermekeknek szóló sorozatban, a Szezám utcában kapott epizódszerepet, ahol az egyik lakóval fog kísérletezni.

hirdetés
Bruno Mars a Szezám utca lakói között

A 25 éves amerikai énekes, Bruno Mars is szerepelni fog a Szezám utca című, gyermekeknek szóló filmsorozatban. A legújabb, 42. évadban Bruno mellett még olyan sztárok is leszerződtek a vendégszereplésre, mint Nicole Kidman, Seth Rogen és George Lopez.

A sorozat készítői nem aggódnak amiatt, hogy Bruno tavalyi drogbotránya rossz fényt vet majd a produkcióra, hiszen korábban Katy Perry mélyen kivágott felsőben jelent meg, ami talán nem a kisgyermekeknek szánt műsorba való.

Az epizód, amelyben az énekes is fel fog tűnni, témáját tekintve a matematikára és a tudományokra fog koncentrálni, emellett a Szezám utca egyik lakójával, Murray-vel fog tudományos kísérleteket végezni.

Az 1969 óta futó széria legfrissebb, sztárokkal teli évadjának első epizódja szeptember 26-án kerül vetítésre az Egyesült Államokban.


A Szezám utca című sorozat szereplői

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek