Starity

Elvishez hasonlították Lady Gagát

2011. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres jazz-zenész, Tony Bennett nemrég egy interjúban az extravagáns énekesnőről beszélt, és a legendás Elvis Presley-hez hasonlította.

hirdetés
Elvishez hasonlították Lady Gagát

A híres jazzénekes új albuma szeptember 20-án érkezik Duets II címmel, melyen Lady Gaga is közreműködött a The Lady Is a Tramp című dalnál. A duett kapcsán a tizenötszörös Grammy-díjas Tony Bennett a Billboard magazinnal készített interjúban az extrém énekesnőről beszélt.

„Soha életemben nem találkoztam még ilyen tehetséges emberrel – mesélte a legendás énekes. – Azt hiszem, olyan nagy sztárrá fog válni, mint Elvis Presley.”

Tony Bennett új lemezét 85. születésnapja alkalmából jelenteti meg, és Lady Gagán kívül olyan énekesekkel dolgozik rajta, mint Mariah Carey, Carrie Underwood, Sheryl Crow, Aretha Franklin és a nemrég tragikusan elhunyt Amy Winehouse.

Tony fia és egyben menedzsere így nyilatkozott a hamarosan megjelenő albumról: „A Duettcédék, az első és a második is rávilágít arra a kreatív folyamatra, amely megvalósul Tony és partnerei között. Lenyűgöző látni, ahogy minden egyes dal életre kel, miközben a stúdióban élőben előadják.”


A szeptember 20-án megjelenő lemez borítója

Az Elvis Presley-hez hasonlított Lady Gaga olyannyira megszerette a legendás zenészt, hogy 85. születésnapján videoüzenetben fel is köszöntötte, és elénekelte neki a Happy Birthdayt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek