Starity

Thalía Michael Bubléval készített duettet

2011. augusztus 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekesnő egyik Twitter-bejegyzéséből kiderült, hogy duettet készített a népszerű kanadai énekessel, Michael Bubléval.

hirdetés
Thalía Michael Bubléval készített duettet

Mint korábban megírtuk, Thalía lelkesen készíti új albumát, s úgy látszik, már bizonyos dalok felvétele is megkezdődött, melyek között talán meglepetésekre is számíthatunk.

Legalábbis ez derül ki az énekesnő egyik nemrégen közzétett mikroblogbejegyzéséből: „Micsoda nap! Boldogan ébredek, mert a mamámmal álmodtam, ti pedig megajándékoztok #2millióval [követővel], és megyek a stúdióba duettet énekelni MB-vel. Micsoda áldás!” – pötyögte be, ám ebből még nem derült ki, hogy ki is lenne az az MB.

Szerencsére azonban egy rajongónak köszönhetően, aki rákérdezett, lelepleződött a rejtély: „RT @prinz_d @thalia Ki az az MB? Michael Bublé, vagy Miguel Bosé? #Thalia Az első!!! Eltaláltad! Imádom a stílusát! Most együtt csinálunk varázslatot!” – válaszolta a mexikói hurrikán.

A duett tehát már biztosra vehető, bár még nem nyert megerősítést, hogy valóban az új albumán kap-e helyet, vagy esetleg egy másik projekt részeként lesz hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek