Starity

Picur új melleket kapott

2011. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág egykori játékosának kedvese mellnagyobbító műtéten esett át, mert már régóta nem volt megelégedve a méreteivel.

hirdetés
Picur új melleket kapott

A lány azért vállalkozott a műtétre, mert már a strandra sem bírt kimenni, annyira zavarta hogy ilyen „picurka” mellei voltak.

„Amióta az eszemet tudom, nem vagyok megelégedve a mellemmel, mindig is szerettem volna nagyobbat. Az utóbbi időben azonban annyira erősen frusztrált már, hogy még a néhány héttel ezelőtti mallorcai nyaralásunkat is megkeserítette, mert végig azért keseregtem, hogy a sok csinos lány milyen bátran monokinizhet, nekem meg szivacsos melltartóval kell felpumpálnom, hogy valahogy kinézzen” – mesélte a lány a Blikknek.

Ráadásul Gombinak sem volt ellenére a műtét, rögtön beleegyezett. Dr. László Zsolt végzi a beavatkozás, akiben eddig is maximálisan megbíztak. Picur elárulta, hogy két kosárméretet szeretne nagyobbítani. Volt izgalom már előtte is, alig várják a végeredményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek