Starity

Elmarad az idei Megasztár

2011. augusztus 18. 23:11   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mégsem indul el idén a Megasztár hatodik szériája. Hiába mentek el több százezren a válogatásra, a műsor nem lesz látható a TV2 képernyőjén.

hirdetés
Elmarad az idei Megasztár

A felhívás nyár elején robbant be a köztudatba, miszerint új zsűritagokkal és hihetetlen arcokkal jelentkezik a Megasztár 6. Ám mostanra a jelentkezők álma kudarcba fulladt, hiszen mégsem válhat valóra az életcéljuk.

A műsort kicsit fényesebbé szerették volna tenni: a beválogatott versenyzők nagyobb tétért küzdhettek volna, valamint a középdöntőbe is jóval kevesebben juthattak volna be. Noha az első válogatás már lezajlott, a műsor mégis elmarad.

A döntés oka egyszerűbb, mint hinnénk: a csatorna sokkal inkább nyitott az új dolgokra, így a soron következő műsorokra és valóságshow-kra összpontosít.

„A következő időszakban az új valóságshow-ra, az ÖsszeEsküvőkre koncentrálunk. A különleges izgalmakat tartogató reality napi összefoglalókkal, látványos showműsorokkal és késő éjszakai kiadásokkal kerül képernyőre, emellett pedig jön a Jóban Rosszban dupla részekkel, és visszatér Hajdú Péter is a Frizbivel” – nyilatkozta a TV2 műsorigazgatója a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek