Starity

Cher Lloyd csalódott a sztárságban

2011. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt gondolhatnánk, hogy Cher Lloyd boldogsága határtalan, hiszen rövid időn belül több álma is teljesült. Viszont a dolgok nem ennyire tökéletesek – Cher ugyanis nehezen küzd meg a gyorsan jött hírnévvel.

hirdetés
Cher Lloyd csalódott a sztárságban

Cher Lloyd tavaly tűnt fel a brit tehetségkutató műsorban, azóta pedig minden megváltozott körülötte. Viszont nem úgy, ahogyan arról mindig is álmodozott. Gyerekként azt gondolta, hogyha híres popsztár lesz, mindenki szeretni fogja, és neki lesz a legjobb élete – ám időközben rájött, hogy ez nem teljesen így van.

A Rebecca Blackhez hasonlított lány nemcsak rajongókra tett szert eddigi karrierje során, hanem gyűlölködőkre is – szép számmal –, akik az interneten keresztül inzultálják őt. Gyakran roma származása miatt sértegetik, szokott kapni halálos fenyegetéseket is, ám legtöbbször az időközben toplistás dalát, a Swagger Jaggert ócsárolják.

Bár Cher próbál nem foglalkozni a negatív kritikákkal és a gyűlölködő üzenetekkel, legbelül mégis nagyon feldúlja őt.

„Híres akartam lenni, de elkezdődtek ezek a dolgok... Nem érzem úgy, hogy megváltoztam volna, de az emberek körülöttem mások lettek.”

Az énekesnőt olyannyira elszomorítják a gyűlölködések, hogy néha még az igazán be sem indult pályafutásának is véget vetne.

„Az embereknek békén kellene engem hagyniuk. Nem hiszem, hogy megértik azt, amit velem tesznek. Néha azon gondolkodok, hogy én ezt többé nem akarom csinálni.”

Chernek már egy barátja sem maradt, iskolatársai, akik egykor közel álltak hozzá, nem foglalkoznak vele, csak azért keresik fel, hogy megkérdezzék, van-e valamilyen jó buli, amire be tudja őket juttatni.

„Rájössz arra, hogy kik az igazi barátaid. Nekem az anyukám és az apukám azok, ennyi.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek