Starity

Hien Amerikába menne

2011. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár 4 felkapott fiatal énekesnője, Nguyen Thanh Hien nagyon szívesen képezné magát tovább Amerikában. A 17 éves lány szerint annál nagyobb lehetősége nem is lehetne arra, hogy egyszer nagy énekesnő legyen.

hirdetés
Hien Amerikába menne

Hien – aki meghódította Prágát, Münchent és Berlint zenéjével – szívesen menne ki Amerikába, hogy művészeti egyetemen folytassa tanulmányait. A fiatal énekesnő nem kerget hiú ábrándokat, hiszen tökéletesen tisztában van azzal, hogy nem olyan könnyű külföldön tanulni, és hazánktól oly messzire élni, ezért a biztonság kedvéért a Corvinus is a lehetőségek között van. Hien a tengerentúlon is a zenének élne.

„Szívem szerint művészeti egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat külföldön. Ha ez nem jön össze, akkor a Corvinusra megyek. Kalandvágyó vagyok. Nem egy helyen szeretném leélni az életem. A zene miatt szívesen laknék Amerikában” – mesélte a lány.

A 17 esztendős Hien szüleinek ügye eközben lezárult az embercsempészet vonatkozásában. A kérdésre, hogy mennyire viselte meg a dolog, ezt a választ adta: „Rengeteg változás volt az életemben és a menedzsmentemben is, de egyáltalán nem foglalkozom már a múltban történtekkel. Azért vonultam vissza a közéletből, hogy alkossak. Elkezdtem saját dalokat írni. Az érettségire és a felvételi vizsgákra való készülés mellett ez tölti ki a legtöbb időmet.”

Hien arról is beszélt a Blikknek adott interjúban, hogy szabad a szíve.

„Nem szeretek járogatni senkivel. Számomra fontos a jó humor, és az, hogy egy hullámhosszon legyen velem a fiú. Előnyben vannak a művészlelkek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek