Starity

Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

2011. augusztus 20. 17:05   |   Szerző: thaly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár Paris üzleti célból utazott a Fülöp-szigetekre, az interjúk és megbeszélések mellett szakított időt arra is, hogy az egyik legnagyobb Fülöp-szigeteki rajongójával találkozzon.

hirdetés
Paris Hilton megajándékozta egy rajongóját

Paris Hilton a napokban nyitotta meg legújabb üzletét Manilában, ahol a nevével fémjelzett táskakollekció és hatalmas sikernek örvendő parfümjei is kaphatóak.

A megnyitón az örökösnő több száz aláírást osztott a jelenlévőknek, de volt egy szerencsés lány, akinek legmerészebb álma is valóra válhatott.

Paris rendszeresen tartja a kapcsolatot rajongóival a hivatalos weboldalán keresztül, valamint az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon is. Amikor kiderült, hogy a Fülöp-szigetekre utazik, üzent az egyik ottani rajongójának, Ishának, hogy szeretne vele találkozni.

A lánynak rengeteg ajándékot vitt: saját maga tervezte táskákat, parfümöket és egyéb relikviákat, aminek egy rajongó igazán örül.

Paris ott tartózkodása alatt kétszer is találkozott a szerencsés lánnyal, hosszasan elbeszélgetett vele, valamint közös képek is készültek. Ha ez még nem lenne elég, megígérte, hogy hamarosan visszatér hozzájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek