Starity

Justin Bieber Hollywood leggazdagabb tinije

2011. augusztus 19. 20:08   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán nem meglepő, hogy a 17 éves kanadai énekes Hollywood leggazdagabb tinije: 53 millió dolláros keresetével mindenkit maga mögé utasított a listán.

hirdetés
Justin Bieber Hollywood leggazdagabb tinije

Justin Biebernek nem lehet oka panaszkodni: egy év alatt 53 millió dollárral gyarapodott a bankszámlája. Hatalmas bevételeit elsősorban a februárban bemutatott életrajzi filmjének, a Never Say Nevernek, és igen kelendő parfümjének, a Somedaynek köszönheti. Viszont Miley Cyrus, Taylor Lautner, Joe Jonas, Angus T. Jones és a Smith testvérek sem szomorkodhatnak – az utóbbi időszakban ők jó pár millió dollárral lettek gazdagabbak.

A 18 éves Miley Cyrus 48 millió dollárral gazdagodott – ez az összeg nagyrészt turnéja bevételeiből származik.

Az Alkonyat sztárját, a 19 éves Taylor Lautnert is jól megfizetik munkájáért. A vámpíros történet utolsó két részéért 8,5 millió dollár ütötte markát, míg az Abduction című filmért 7,5 milliót zsebelt be – így összesen 16 millió dollárral növelte vagyonát.

Nick Jonas az elmúlt esztendőben 12,5 millió dollárt keresett – így a legfiatalabb Jonas tesó a leggazdagabb is egyben.

Angus T. Jones is elégedett lehet fizetésével, ugyanis a Két pasi meg egy kicsi 17 éves sztárja 7,8 millió dollárt kap a készítőktől – ami 300 ezer dollár gázsit jelent számára minden egyes epizód után.

Selena Gomez az elmúlt évben nem tudta megszedni magát úgy, mint barátja, Justin Bieber. A Disney-sztár 5,5 millió dolláros bevétele aprópénznek számít a tiniidoléhoz képest.

A Smith testvérek bankszámlája is igen szépen gyarapodott az elmúlt évben. Jaden összesen 5 millió dollárral lett gazdagabb, míg 10 éves testvére, Willow 4 millió dollárt zenélt össze.

A Fanning lányok sem szégyenkezhetnek: legutóbbi filmjéért Dakota 4 millió dollárt kapott, míg Elle 1,8 millió dollárral növelte a családi bankszámlát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek