Starity

Közeleg a US Open

2011. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 29-e és szeptember 11-e között rendezik a 130. US Open Grand Slam tenisztornát. Ez az a verseny, ahol a legnagyobb sportszergyártó cégek bemutatják a legújabb kollekciójukat, a legismertebb teniszcsillagokkal.

hirdetés
Közeleg a US Open

Közeledik a teniszvilág idei utolsó nagy versenye, az év utolsó Grand Slam-tornája, a US Open. Ez az a verseny, ahol a legnagyobb sportszergyártó cégek is bemutatják a legújabb sportruházataikat a legismertebb szponzorált versenyzőiken. Így többek között az Adidas és a Nike is pár héttel a verseny indulása előtt megmutatta, hogy a legnagyobb versenyzők – és a torna megnyerésére is esélyes teniszezők – milyen ruházatban fognak megküzdeni az ellenfeleikkel. Egyes versenyzőkről ugyanis köztudott, hogy nem csak a magánéletben, hanem a pályán is szeretnek csinosan mutatkozni.

A 23 éves szerb játékos, Ana Ivanović annak a kék ruhának a rózsaszín verzióját fogja viselni, amelyet a US Open felvezető tornáin is viselt. Természetesen az Adidas által szponzorálva.

A korábbi világelső, és 39 tornagyőzelemmel büszkélkedő Serena Williams hosszú kihagyása miatt visszaesett a ranglistán, így idén csak a 29. kiemelést kapja meg a versenyen. Ennek ellenére azonban mégis ő lehet az egyik legnagyobb esélyes, hiszen a közel egy éves kihagyást követő visszatérése után két versenyt is nyert. A US Open kupájáért pedig egyenesen két ruhában is fog küzdeni a Nike jóvoltából: a délutáni programba kerülő meccsein egy piros, az esti programban pedig ugyanazt a modellt, csak kék színben viseli majd.

A verseny 2006-os nyertese, az orosz Marija Sarapovát szintén két ruhával látta el a Nike sportszergyártó cég. Serenával ellentétben a szőke teniszező két ruhája, a világosszürke (délutáni meccsek) és sötétszürke (esti meccsek) nem ugyanaz a típus.

Az idén két tornagyőzelemmel büszkélkedő fehérorosz sportoló, Victoria Azarenka a Nike Fall Set Point kollekció egyik darabjában, egy kék dresszben küzd majd a US Open trófeájáért.

A dán Caroline Wozniacki jelenleg a világranglista vezetője, azonban még nem rendelkezik Grand Slam-győzelemmel. Most itt az újabb lehetőség a számára, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy igenis képes rá. Ezt a Stella McCartney által tervezett Adidas ruhákban teheti meg, amiket a mezőnyben egyedül a 21 éves lány visel (korábban ez a megtiszteltetés az orosz Marija Kirilenkóé volt).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek