Starity

Goran Višnjić ősszel ismét a képernyőn

2011. augusztus 20. 13:01   |   Szerző: Zone3120

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vészhelyzet Kovač doktorát 9 évig alakító horvát színész, Goran Višnjić négyepizódos vendégszereplés erejéig idén ősszel visszatér az amerikai tévéképernyőkre.

hirdetés
Goran Višnjić ősszel ismét a képernyőn

Az NBC amerikai tévécsatorna egyik új sorozatában, a Pan Amben egy szexi délszláv emigránst alakít majd, aki a kelet-európai hazája iránt érzett hűség, valamint a Nyugat kínálta szabadság és lehetőségek megragadása között őrlődik.

A sorozat az 1960-as évek Amerikájában játszódik, amikor a repülés még fényűzésnek számított, s az azóta legendássá vált hatalmas légitársaság, a Pan American World Airways pedig fénykorát élte. A szeptember 25-én debütáló dráma az ott dolgozó stewardessek és jóképű pilóták mindennapjait mutatja be. A főszereplők sorában megtalálható többek között Christina Ricci és Mike Vogel is.

Gorannak a Vészhelyzet óta nem ez lesz az első tévés vendégszereplése, hiszen tavaly decemberben feltűnt a Leverage című sorozat duplarészes évadfináléjában – egy nemzetközi bűnöző, Damien Moreau szerepében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek