Starity

A The Kooks két videoklippel tér vissza

2011. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres brightoni csapat stábja szavak nélkül töltött fel két teljesen új videoklipet a fiúk VEVO-csatornájára. Az említett kisfilmek az Is It Me? és a Junk Of The Heart (Happy) című dalokhoz készültek.

hirdetés
A The Kooks két videoklippel tér vissza

A rengeteg pletyka ellenére mostanra már biztosra vehetjük: a The Kooks egyik alapító tagja, Paul Garred hivatalosan is felépült betegségéből, és újra 100%-osan kiveszi a részét a közös munkából. Ennek gyümölcse a hamarosan (2011.09.12-én) megjelenő harmadik stúdióalbum, valamint a tény, hogy a két új videoklipet már az ő szereplésével élvezhetjük. Tehát a felállás a klasszikus marad: Luke Pritchard énekel, Hugh Harris gitározik, zongorázik, hegedül (és kitudja még hány hangszeren fog játszani az albumon), Peter Denton a basszust pengeti, valamint a már említett Paul Garred ül a dobok mögött.

Ugyan a fiúk folyamatosan bombáznak minket új dalaikkal (vannak olyanok, amelyeket a banda töltött fel hivatalos YouTube-csatornájukra, viszont megesett az is, hogy egy dalt úgy hallgathattunk meg, ha a kíváncsi rajongók elértek bizonyos üzenetszámot a Twitteren az albummal kapcsolatban), voltak akik nem érték be ennyivel, és már hónapok óta videó(ka)t követeltek. Nos, ezek a nézők és hallgatók most elérték céljukat, mivel a csapat két új videoklippel rukkolt elő az ő kedvükért.

Az Is It Me? című dalt már hónapokkal ezelőtt elkezdték játszani a különböző rádióadók, valamint már korábban készült a számhoz egy amatőrvideó. Most a profi változat is megtekinthető.

A Junk of the Heart (Happy) pedig az album címadó dala, a srácok ehhez is összedobtak egy szintén igencsak ízléses videót.

A dalok és videóik eddig szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptak. Vajon az egész album elnyeri a publikum tetszését?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek