Starity

Daniel Radcliffe újra randizik

2011. augusztus 21. 09:09   |   Szerző: CopperBoom

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lánnyal négy éve találkozott először az egyik forgatáson, ám az utóbbi időben komolyra fordultak a dolgok.

hirdetés
Daniel Radcliffe újra randizik

Ez év júliusában lezárult a Harry Potter-sorozat, miáltal a színészek életében új fejezet kezdődött. Emma Watson ennek megünneplésére levágatta fürtjeit, Daniel pedig új barátnőt szerzett magának.

A múlt hónapban kézen fogva jelentek meg New Yorkban, ahol Daniel jelenleg is a Broadwayen tevékenykedik. Most éppen a How to Succed in Business without Really Trying (Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben) című musicalben tűnik fel.

Daniel először a Harry Potter és a Félvér Herceg forgatásán találkozott a 22 éves Rosanne Cokerrel 2007-ben, majd együtt dolgoztak a folytatásokon is.

Rosanne édesapja, Malcolm beleegyezett lánya választásába. „Nem akarok túl sokat mondani, de Rosanne együtt dolgozott Daniellel az utolsó három filmen, szóval ismerik már egymást egy ideje, de a dolgok akkor még nem voltak ilyen komolyak. Találkoztam Daniellel, és nagyon rendes fiú. Nekem az számít, hogy Rosanne boldog legyen. Ha ő az, én is az vagyok, egy szülő nem kérhet többet. Tudom, hogy az életük nem átlagos, de jól szórakoznak együtt. Az ő korukban mi mást kérhetnél?” – nyilatkozta Malcolm Coker a Daily Mailnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek