Starity

Taylor Momsennek nincs ideje mosakodni

2011. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen beismerte, hogy a turnék alatt sokszor még arra sincs ideje, hogy lezuhanyozzon.

hirdetés
Taylor Momsennek nincs ideje mosakodni

A The Pretty Reckless frontembere, a mindössze 18 éves Taylor Momsen bevallotta, hogy jelenleg is folyó turnéjuk alatt sokszor meg kell elégednie a legminimálisabb mosakodási módszerekkel.

„Általában nem viszek sok mindent magammal. Csak rengeteg fekete szemfestéket és száraz sampont, mert sokszor még arra sincs időm, hogy megmossam a hajam, vagy lezuhanyozzak. Kész zűrzavar! – mesélte Taylor az Elle magazinnak. – Szóval fekete szemhéjpúder, száraz sampon, és már készen is állok az indulásra. Imádom a Bed Head fekete szemhéjpúdert. Ha ilyet nem találok, akkor bármi működik, függetlenül attól, hogy ez a legfeketébb szemfesték, amit találtam.”

A lány azt is hozzátette, nem hisz abban, hogy minden fellépésén új ruhákat kéne viselnie. Ő ugyanis mindig újrahasznosítja régi darabjait.

„A legtöbb ruhámon, ami már régóta megvan, vagy már kiment a divatból, módosításokat végzek, megváltoztatom őket. Szóval, tulajdonképpen ugyanazokat a cuccokat viselem újra és újra, egy kicsit megvariálva. Útközben néha veszek pár cool göncöt, de ha nem, akkor is egész tárházam van ugyanazon ruhák különböző verzióiból.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek