Starity

Düki a táncosába szerelmes

2011. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Düki fiatal kora ellenére már túl van egy 4 és fél éves kapcsolaton. Exbarátnőjével a nyár elején döntöttek úgy, hogy vége, de nem sokáig volt egyedül, hiszen nemrég beleszeretett egyik táncosába.

hirdetés
Düki a táncosába szerelmes

Az énekes megtalálta élete szerelmét, akit már régóta ismer, de csak most nyáron jöttek össze. Ágota profi táncos, és többször lépett fel már a vietnámi sráccal is.

„Mindketten megváltoztunk, eltávolodtunk egymástól, így különváltak útjaink. Rengeteget dolgozom, a saját tánciskolámban tanítok, több hazai sztárnak készítek dalokat és koreográfiákat” – mesélte a fiatal énekes a Blikknek.

A két fiatal a nyár elején találtak egymásra, és elmondásuk szerint jól érzik magukat. A 21 éves Pocsai Ágotát a királynőversenyből ismerhetjük, hiszen tavaly bekerült a legszebb 7 lány közé.

„Ágotával július első heteiben jöttünk össze, de már régóta ismerjük egymást. Én tanítottam meg táncolni, az idei Viva Comet-gálán ő volt az egyik háttértáncosom, de csak alig egy hónapja alkotunk egy párt” – nyilatkozta új barátnőjéről a táncoslábú énekes.

Düki nem csak ezzel a friss hírrel szolgált, elárulta ugyanis, hogy közös dalt készítenek VV Bécivel, akivel már gyerekkoruk óta ismerik egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek