Starity

Beyoncé tánciskolát nyitna

2011. augusztus 22. 10:10   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A köztudottan táncolni is jól tudó gyönyörű énekesnő tánciskolát szeretne nyitni.

hirdetés
Beyoncé tánciskolát nyitna

Beyoncé a szeptemberi InStyle magazin címlapján díszeleg, és a fantasztikus fotósorozat mellett interjút is olvashatunk majd benne. Az énekesnő a terveiről mesélt a magazinnak a közeljövőre nézve.

Álmai közé tartozik egy tánciskola megnyitása is, de most főként magára és családjára koncentrálna.

Annyi mindent feláldoztam gyerekként és tinédzserként. Nem bántam meg, mert a munkám lefoglalt. Amikor fiatal vagy, olyan 18–19 éves, akkor van energiád. Az az idő az, amikor olyan keményen kell dolgoznod, amennyire csak tudsz. Most már felnőtt nő vagyok, és mivel mindent beleadtam, így már fókuszálhatok a házasságomra. Eldönthetem, hogy szeretnék-e gyerekeket. Olyan anya lehetek, amilyen akarok, és átadhatom magam a gyerekeimnek” – mesélte Beyoncé, aki már több interjúban is elmondta, hogy következő célja az anyaság.

De mit tesz akkor, ha éppen nem dolgozik?

A szabadidőmben szeretem a semmittevést. Csak leülök a kanapéra, és tévét nézek. El kell ismernem, hogy a bűnös élvezetem a Jersey Shore – folytatta, majd a barátaira terelődött a szó. – Lányos lány vagyok. Azok a nők, akiknek nincsenek barátnőik, megijesztenek. Imádom a barátaimat, imádok leülni velük és meghallgatni a történeteiket.”

A tánciskolára visszatérve pedig annyit tudhatunk, hogy B reméli, taníthat majd másokat. „Egy nap szeretnék majd tánciskolát nyitni a fiataloknak. Megteszek bármit, hogy a művészetek fennmaradjanak az iskolákban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek