Starity

Folytatódik a Barátok közt

2011. augusztus 23. 07:07   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatért a képernyőkre a híres magyar sorozat! Vajon idén mik történnek majd a Mátyás király téren?

hirdetés
Folytatódik a Barátok közt

Újra a képernyőkön a Barátok közt! Az RTL Klubon futó műsort a nyár elején hagyták abba különböző történetek félbeszakításával, hogy még izgalmassabbá tegyék az új évad elejét.

Az előző évad izgalmas jelenetekkel fejeződött be. Kinga fejét megütötte a lakók közé nemrég visszatért Juhász Gabi – akit korábban más színésznő alakított –, és a nő el is ájult. Bekerült a kórházba, s felébredésekor úgy emlékezett, még mindig Géza a férje – pedig már elváltak, és Szabival él.

A másik félbehagyott történet Juliról és Attiláról szól. Bár Attila Nórával él, Júlia pedig az esküvőt tervezgeti Andrással, mégis elcsattant Attila és Júlia között egy csók. A kérdés, hogy lesz-e folytatása a kapcsolatnak.

A harmadik eset pedig Balázsról szólt, aki a Petivel együtt rendezett, elhagyatott raktérépületben játszódó buli után visszatért a helyszínre, hogy megtalálja Hanna karóráját. A történetben az a csavar, hogy miközben Miklós, az apja beszalad érte, a gyárépületet felrobbantják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek