Starity

Katie Holmes fél a sötétben

2011. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hiába nőtt fel és lett anyuka, Katie még mindig fél a sötétben. Ez biztos hátráltatja majd, ha esetleg kislánya fog emiatt hozzá fordulni.

hirdetés
Katie Holmes fél a sötétben

Mivel bármi megtörténhet a sötétségben, és nemrég leforgatta a Don't Be Afraid of the Dark (Ne félj a sötétségtől!) című új horrorfilmjét is, Katie Holmes bevallotta, hogy még mindig fél a sötétben.

„Amikor elolvastam a forgatókönyvet, féltem, és muszáj volt felkapcsolnom az összes lámpát a házban. Azt hittem, hangokat hallok, és a kislányomat is szorosan tartottam a karjaimban” – kezdte őszintén mesélni a színésznő. Mivel a filmben ijesztő lények vannak, melyeket Guillermo del Toro rendező vitt a vászonra, Katie igencsak beleélte magát a szerepébe. „Azok közé tartozom, akik nem kedvelik az állatokat ebben a méretben, úgyhogy számomra ez elég személyes volt. A szörnyek bármelyikünk házát megtámadhatják, ami még ijesztőbbé tette az egészet” – fejtette ki.

Úgy tűnik, Katie még mindig küzd egy olyan félelemmel, ami főként a gyerekeknél fordul elő. Vajon mit szólna ahhoz, ha a kislánya, Suri kérne segítséget emiatt? Ezt nem lehet biztosra tudni, viszont elárult még valamit a filmmel kapcsolatban. Mióta megnézte a teljesen kész anyagot, azóta mindig égnek a házában a villanyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek