Starity

Emma Watson nem tud önmaga lenni

2011. augusztus 22. 20:08   |   Szerző: Roxxy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbb ember örül, amikor azt mondják neki, csak legyen önmaga, és mutassa meg igazi arcát. Emma Watson azonban nem tartozik közéjük.

hirdetés
Emma Watson nem tud önmaga lenni

Amikor egy fotós azzal rukkol elő, hogy a sztárnak csak önmagát kell adnia, Emma Watson nem előnynek, hanem egyfajta nehézségnek fogja fel.

„Mariano Vivanco fényképész ötlete volt a karakter, egy francia szobalány. Második alkalommal dolgoztunk együtt, lassan úgy érzem Vivanco olyan, mint egy csintalan báty. Tesszük a dolgunkat, hátrahagyjuk a világot, bezárkózunk, hogy kitalálhassunk, készíthessünk új dolgokat együtt. Hogy önmagam legyek, hatalmas nagy nyomást jelent, sokkal magabiztosabb vagyok, ha csak egy karaktert kell eljátszanom” – nyilatkozta a színésznő.

Mindezek ellenére a 21 éves Harry Potter-sztár élvezi a lehetőséget, hogy egy kicsit más feladatban is megállja helyét: „Ahogy egyre több a rutinom, jobban látom, mitől lesz valaki jó fényképész. Szeretem a divatfotózásokat, szeretek fotósokkal együttműködni, jobban, mint ücsörögni, mint valami zöldség. Nagyon hálás vagyok, hogy megtanulhattam, hogyan legyek modell.”

Emmának saját bevallása szerint szüksége is volt erre, hiszen fiatalabb korában neki is voltak mellényúlásai. „Nézegettem régebbi képeket, és volt, ami ciki volt, de úgy általában büszke vagyok magamra, és jól szórakoztam a különféle öltözékekben.”

A francia származású színésznő stílusáról is beszélt a közelmúltban: „Azt hiszem, alapvetően franciás a stílusom, de összességében még nem alakult ki. Még kísérletezgetek. Akkor érzem magam a leggyönyörűbbnek, amikor valami egyszerűt hordok, aminek gyönyörű a szabása.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek