Starity

Megfújták a Justin Bieber-utcanévtáblát

2011. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tartott sokáig Justin Bieber utcanévtáblája. A minap a lakók arra ébredtek, hogy a táblát ellopták. A rendőrség nyomozást indított.

hirdetés
Megfújták a Justin Bieber-utcanévtáblát

Egy texasi kisvárosban a főutcát ideiglenesen a kanadai énekesről, Justin Bieberről nevezték el, a tinilányok nagy örömére. Így a Main Street immár Justin Bieber Way.

Dallastól alig 15 kilóméterre fekszik az a kis város, ahol megtalálható a Justin Bieber Way. Nemrég még arról írtak a újságok, blogok, hogy az alig 20 dollárt érő tábla miatt megnőtt a helyi turizmus. Ez viszont nem marad így túl sokáig, ugyanis a tábla eltűnt.

Egy helyi vállalkozó adományából új utcanévtábla került a régi helyére, de a rendőrség nyomozást indított az ügyben, és meg is találta a tolvajokat: pár helyi fiatalt. Később kiderült, hogy nem állt szándékukban ellopni a táblát, csak rácsimpaszkodtak, mire az leszakadt. Ettől úgy megijedtek, hogy a „zsákmánnyal” együtt elszaladtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek